אודות בר קל
הסיפור שלנו מתחיל לפני 30 שנה.
בשנת 1988 הוקמה חברת בר קל (השם נגזר מהמלים “בריא וקל”) ע”י רון בית דוד- בוגר הטכניון בהנדסה ובעל תואר שני במנהל עסקים מהאוניברסיטה העברית.
כבר מתחילת דרכה, פעלה החברה לקבלת רישיון יצרן לקייטרינג משירות המזון של משרד הבריאות- ובכך הפכה בר קל לחברת ההסעדה הראשונה בירושלים, בעלת פעילות ממוסדת, מורשית לפי החוק, והעומדת בתנאי החוק ובתקנות משרד הבריאות.
אנו בבר קל, זיהינו כבר בשנת פעילותנו הראשונה את הצורך בייצור ואספקת ארוחות לגני ילדים ומוסדות חינוך. באותה תקופה, הארוחות בגני הילדים בושלו במטבחי הגנים, ואספקת ארוחות מחברת הסעדה חיצונית לא היתה מקובלת. בעקבות פניית רכזת הגנים של המועצה המקומית גבעת זאב, החלנו לספק כ– 300 ארוחות מדי יום ל 15 גני הילדים שבמועצה. מאותה עת, התחלנו להתמחות בתחום אספקת הארוחות לילדים, תוך כדי בנית מתכונים ותפריטים המותאמים לילדים, מבחינת טעם, מגוון וצרכים תזונתיים.
במקביל לפעילותה של החברה ממפעלה בירושלים פיתחה החברה, החל מהשנה השניה לפעילותה, זרוע נוספת של הפעלת מטבחים מוסדיים, ממשלתיים וציבוריים בכל רחבי הארץ במוסדות חינוך ובמוסדות טיפוליים המפוקחים ע”י משרד הרווחה. פעילות זאת חיזקה את היכולות המקצועיות והלוגיסטיות של החברה במגוון תחומי ההסעדה.
לאחר כעשר שנות פעילות במגוון פרויקטים בתחום ההסעדה, בחרה בר קל להתמקד ולהתמחות באספקת ארוחות איכותיות, טריות, מזינות ובריאות לבתי ספר ולגני ילדים, למתנ”סים, למועדוניות ולצהרונים. החברה מעניקה מענה תזונתי למאות מוסדות חינוך, וזוכה שוב ושוב, שנה אחר שנה, במכרזי משרד החינוך – דבר המעיד על מצוינות, איכות ושביעות הרצון מפעילותה.
החברה מייצרת אלפי ארוחות מדי יום במפעלה החדיש והמודרני במבואות ירושלים, ומספקת אותן למאות נקודות ברחבי הארץ. המפעל נבנה לפי התקנים המחמירים של שירות המזון במשרד הבריאות- תקן G.M.P לתנאי יצור נאותים, הגבוה ביותר למזון במדינת ישראל. מפעל בר קל, נחשב כיום לאחד המתקנים, הטובים ביותר במדינת ישראל לייצור ארוחות- מבחינת תשתיות, ציוד, תהליכי עבודה וידע מקצועי. למפעל החברה כושר ייצור גבוה ומגוון, בפיקוח טכנולוג מזון ותזונאית צמודים. המפעל גם הוסמך על ידי מכון התקנים הישראלי לתקן האיכות ISO 9001, וכמו כן, מופעלת בו מערכת לניהול בטיחות מזון לפי תקן HACCP הבינלאומי.
ההשקעה בתקנים, בהסמכות ובאישורים, נובעת מתפישת המפעל שהבטיחות והבריאות קודמות לכל, וכי התזונה, ההיגיינה והניקיון נמצאים אצלנו בראש סדר העדיפויות.
לחברת בר קל תעודת כשרות מהודרת מטעם המועצה הדתית ירושלים, והמפעל מחזיק משגיח כשרות צמוד.
חברת בר קל מציעה מענה שלם של ארוחות איכות בריאות לשלושה קהלים רגישים ויקרים לכולנו, הנמצאים במגוון מוסדות ומרכזי פעילות: ילדים ונוער, קשישים, ובעלי צרכי תזונה מיוחדים כגון חולי צליאק הרגישים לגלוטן, או סוכרתיים.
מעבר לכל האישורים התעודות ומגוון הפתרונות– אנו בעיקר גאים במאות לקוחות מרוצים וממליצים. אנחנו מחברות ההסעדה הישראליות הוותיקות והמובילות בתחומן ואלפי סועדים צורכים את הארוחות שלנו במאות נקודות הפצה מידי יום ביומו, באזורים רבים ברחבי הארץ.
ומה איתכם?
נשמח לעמוד לרשותכם ולספק לילדיכם ולמוסדות שלכם –
ארוחות איכות, בריאות ומזינות.
נשמח לדאוג ליקרים לכם– כדי שאתם לא תצטרכו לדאוג...
חזון בר קל
להוביל ולספק תזונה בריאה ללקוחותינו
ולטפח מצוינות וחדשנות באיכות ושרות.
החזון שלנו מציב לפנינו מספר יעדים ומטרות, אותם ניתן לסכם אותם בשלושה ערכים מרכזיים: הובלה; הקפדה; הנגשה.
חזוננו מנחה אותנו ומטיל עלינו את המשימה, לדאוג באופן יומיומי ומגוון, לרווחתם ובריאותם של היקרים לכם.
זו אחריות גדולה וסיפוק עצום. ואנו מחויבים לכך. להם. לכם.
צוות בר קל
רון בית דוד
מנכ"ל ובעלים
חזונו: להוביל מצוינות וחדשנות בשירות הלקוח
ברייאן שרמן
מנהל תפעול ושירות לקוחות
הערכים המנחים אותו: מקצוענות, שביעות רצון לקוח, שירות, שירות, שירות
דינה בר
מנהלת אדמיניסטרטיבית
בעלת תואר שני במנהל עסקים.
אחראית ניהול קשרי ספקים ומוסדות, טיפול במשאבי אנוש, כספים, רכש וארגון.
שירה פירו
אחראית מוקד קשרי לקוחות והזמנות
אחראית לקליטת ההזמנות ואמונה על אוזן קשבת לשירות הלקוח.
בועז שנלר
מנהל שרשרת אספקה ומערך המזון
בוגר הנדסת תעשייה וניהול.
אחריות כוללת מהזמנת לקוח ועד אספקה במועד ועל פי דרישת הלקוח.
יואב בן דוד
מנהל רצפת ייצור
בעל ניסיון עשיר בענף המזון.
אחראי על מערך הייצור, האריזה וההפצה.
אחראי בטיחות מזון ואבטחת איכות
טכנולוג מזון בהכשרתו.
תזונאית
מומחית לתזונת ילדים וספורט. יועצת מקצועית לחברות תזונה ומזון.
בעלת תואר בתזונה.